O Nama

BIOZOV – Porodična firma braće Gajić iz Sremskih Karlovaca

Kada se neki posao radi s ljubavlju i kada je to primarni motiv, tada on „cveta“, „raste“ i pronalazi svoj put u oštroj tržišnoj konkurenciji. Krenuli smo pre 5 godina, pionirskim koracima, sa najpre jednim proizvodom, sokom od zove, a onda smo ubrzo priključilli i sok od nane, u kojima sada uživaju mnogobrojni gosti kafića širom Vojvodine i Beograda.

Biozov zimske košnice

Nošeni iskrenim entuzijazmom, svoj porodični biznis smo značajno proširili pčelarstvom. Danas posedujemo oko 300 košnica, i sav med koji proizvedemo veoma brzo prodamo, tako da nam nikada nije ostala tegla koju smo odložili za sledeću sezonu.

Pored više vrsta najkvalitetnijeg meda, u ponudi imamo i druge pčelinje proizvode kao što su propolis, polen, medni krem (prirodna nutella), imuno med (mešavinu meda, propolisa i polena), kao i medovaču i orahovac…

Ističemo da kod nas znate šta kupujete i kakav kvalitet dobijate, jer je naš med 100% prirodan i zdrav, što dokazuju i analize Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Posedujemo RS broj koji izdaje veterinarska inspekcija kao dokaz za posedovanje objekta za pakovanje i preradu meda. Naš RS broj je RS 17442.

I dalje smo ostali verni svojim počecima, sirupima od zove i nane, i svakodnevno se trudimo da sve svoje proizvode učinimo boljim, još zdravijim, i da uvek imaju najoptimalniji odnos između kvaliteta i cene. Kada probate med i druge pčelinje darove, shvatićete da je u njima sama esencija zdravlja, lekovitosti, blagotvornosti, dugovečnosti; postanite i vi deo porodice Gajić i firme BIOZOV, koja se svakoga dana sve više širi, zahvaljujući vernim kupcima i konzumentima – zajedno stvaramo tradiciju!