Medni krem (prirodna nutela)

Medni krem (prirodna nutela)

Medni krem

Ovaj med bismo mogli drugačije nazvati med sa lešnikom i organskim kakaom. U pitanju je finokristalisani med, i mnogi stručnjaci i poznavaoci meda, slažu se u jednom – medni krem je nešto zaista najlepše i najslađe što se iz košnice može dobiti!

Da bi medni krem bio kvalitetan, na to utiču dva procesa. Prvi je kristalizacija, i tu je potrebno da znamo da sve vrste meda kristališu i da je to prirodna osobina meda. Da bi se dobio lep medni krem, potrebno je da kristalisani med bude sa izuzetno sićušnim kristalima. Drugi proces je fermentacija. Pasterizacija je postupak kojim se kontroliše kvarenje meda.

Potrebno je da finokristalisani med kristališe u posudama u kojima će kasnije biti pušten u prodaju, iz razloga što nije moguće da se naknadno prepakuje.

Medni krem se koristi za:

  • palačinke
  • krofne
  • hleb..

U njemu ne postoje dodaci, tj. konzervansi, kao ni aditivi, tako da je to u potpunosti zdrav proizvod. Deca su oduševljena, a rado ga konzumiraju i odrasli. Svi se slažu da je to ukus koji se ne zaboravlja i kada ga jednom probate, uveć ćete se vraćati mednom kremu ili prirodnoj nutelli. Aroma je neverovatna i savršena, a glavna i osnovna prednost je u tome što je ovaj proizvod pre svega – 100% zdrav.   

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *